ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Celovita event agencija

Celovita event agencija

LIFE Events je podjetje specializirano za organizacijo poslovnih dogodkov in prireditveni marketing. Ustvarjamo celostne poslovne dogodke, prireditve na ključ in skrbimo za nalezljive poslovne izkušnje.

Naša ponudba temelji na organizaciji raznovrstnih poslovnih dogodkov, prireditev, motivacijskih dogodkov, team building dogodkov, promocijskih dogodkov, timskih treningov, poslovnih srečanj, prireditev in kongresov.

Naš pristop je inovativen, strokoven, kreativen in temelji na celostnem timskem dogodku (Team Business Event). Pri izvedbi poslovnih dogodkov zagotavljamo presenečenje, unikatno zgodbo, novo izkušnjo, visok nivo motivacije in trajno pomljivost.Smo podjetje z bogatimi izkušnjami organizacije poslovnih dogodkov od leta 1998. V dobrem desetletju smo ustvarili številne zgodbe in uspešno realizirali preko 400 poslovnih dogodkov, prireditev, kongresov in raznovrstnih treningov. Naše stranke so številna priznana domača podjetja in podjetja s trga EU.

V letu 2008 smo pridobili certifikat za standarde po nacionalni kongresni klasifikaciji, kot agencija za organizacijo dogodkov (Event Agency).

Verjamejo v neponovljive in za vedno pomljive zgodbe.