ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Pikniki

Pomlad je v zraku!

Čas za PIKNIK, čas za druženje, čas za presenečenje ...

Nekatere stvari so tako preproste, da se človeku za hip zazdi, kot da jih ni. Sonce in poživljajoči žarki se v pomladnih dnevih leta preselijo z neba v ljudi. Takrat odvržemo odvečno kožo, se družimo in zabavamo. To pa je ravno pravšnji čas za piknik na odlični lokaciji v naravi s presežkom okusne hrane in odlično animacijo.

Za cvetoče, vroče in tudi nevihtne pomladno - poletne in jesenske dni smo pripravili pester izbor lokacij za piknik z raznovrstnimi športnimi in družabnimi aktivnostmi. K temu dodamo presenečenje, animacijo in tudi sproščene motivacijske naloge. Tudi zato, da združite prijetno s koristnim.

Za pomlad, poletje in jesen 2013 ponujamo:

Ponudimo vam lahko več kot štirideset lokacij za izvedbo piknika v naravi. Naša ekipa kuharjev in animatorjev bo poskrbela za odlično, okusno in svežo hrano ter popolno zadovoljstvo in zabavo. Naša velika prednost je, da v piknike vnesemo zgodbo, jih popestrimo z animacijo, športnimi igrami ali team building programom. 

Dobra ideja za "piknik čas":

Piknik v naravi + okusna hrana + druženje + animacija + tematski program = športne aktivnosti = dvig motivacije, zadovoljstvo, zabava in prava energija.

 

Več o piknik ponudbi >>