ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Splošni pogoji uporabe spletne strani www.zmagovalec.si, www.lifeevents.si in splošni pogoji poslovanja Lajf d.o.o.

Splošni pogoji uporabe spletne strani www.zmagovalec.si, www.lifeevents.si in splošni pogoji poslovanja Lajf d.o.o.

Vsebine, objavljene na http://www.zmagovalec.si/ in www.lifeevents.si so last družbe LAJF d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati brez dovoljenja podjetja LAJF d.o.o.

LAJF d.o.o. se bo po najboljših močeh trudil zagotavljati točne in najnovejše podatke na svojih straneh. Kljub temu opozarja uporabnike spletne strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. LAJF d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takih sprememb.

Na določenih mestih spletne strani http://www.zmagovalec.si/ in www.lifeevents.si bo družba LAJF d.o.o. zbirala osebne podatke uporabnikov, o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval. Družba LAJF d.o.o. jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi družbe LAJF d.o.o. in se ne bodo predali v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Splošni pogoji poslovanja, Lajf d.o.o. >>