ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Spirit programi / Kdo je ukradel Tartinijevo violino?

Kdo je ukradel Tartinijevo violino?

Raziskovanje in spoznanje s Piranom drugače. Aktivno doživetje skozi skoraj pozabljene igre, komunikacijo z lokalci, kulturo in zgodovino mesta ter kulinaričnimi presežki.

Piran je edinstven. Je mesto s prijetno jadransko klimo, arhitekturo, odlično kulinariko, zanimivo zgodovino in domačini. Piran je odlična lokacija za nenavadno urbano doživetje - za aktiven motivacijski dogodek.

 

Udeleženci so na dogodku postavljeni pred presenečenje ter aktivno sodelujejo v skupini. Program na mestnih ulicah Pirana ponavadi pričnemo na ladji in je zasnovan tako, da udeleženci skozi aktivne in kreativne naloge doživijo "srce" mesta, kulturo in zgodovino, se spoznajo z kulinariko in s starimi primorskimi igrami za "kratkočasenje".

 

Pozitivni učinki programa:

----------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Piran

Termin: Skozi celo leto

Trajanje: 3-5 ur (odvisno od velikosti skupine in scenarija)

Velikost skupine: 10 - 200 oseb

Svetujemo: Za poslovne skupine, menedžment, prodajne oddelke, razvojne divizije, inštitute, marketinške oddelke, za kongresne skupine in skupine turistov.

Pozitivni učinek: Komunikacija med udeleženci, ustvarjalni potencial, nova izkušnja, sprostitev in veselje, orientacija, dodatni naboj.

----------------------------------------------------------------------------------------