ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Spirit programi / Smaragdna avantura

Smaragdna avantura

Aktivni izlet v Triglavskem narodnem parku z motivacijskimi elementi, moštvenim druženjem in kulinariko na prostem. Edinstveno doživetje zaposlenih.

Smaragdna avantura je aktivni izlet po najlepših kotičkih severo zahodne Slovenije. To je krožni izlet skozi osrčje Triglavskega parka, po najlepših alpskih dolinah s presežki: naravne lepote, spust skozi kanjon Fratarica, doživetje narave, panoramska vožnja preko Vršiča, kulinarična izkušnja v naravi, obisk kmetije v Trenti z domačo malico in veliko drugih izkustvenih presežkov.

 Kanjoning v čudovitem kanjonu Fratarica v Triglavskem parku.

Odlična izkušnja na izletu pa je brez kančka dvoma spust skozi neokrnjen in čudovit kanjon Fratarica. Spust ali "soteskanje" je edinstvena izkušnja, polna raziskovanja in strateških manevrov. Fratarica je brez kančka dvoma eden najlepših kanjonov v Sloveniji.

Zares enkratno doživetje!

Izlet v TNP + Canyoning + Kmetije v Trenti + Zabava + Sprostitev + Kulinarika v naravi = NAVDUŠENJE, ZADOVOLJSTVO IN 100% SVEŽINA

 

Kaj bodo zaposleni doživeli / izkusili:

Program (primer iz Ljubljane):

* Program se lahko spremeni.

Cena:

98,00 EUR/osebo

(Cena velja pri številu najmanj 12 oseb v času od 30.04.-30.09.2013)

Cena vključuje: Organizacijo, vodenje izleta, kombi ali minibus prevoz, kanjoning v Fratarici, obisk kmetije v Trenti in kmečka malica, preprosto "angleško" piknik kosilo v naravi, bustekleničeno vodo v času izleta, vso potrebno športno opremo in rekvizite, fotoarhiv in DDV.