ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Divja narava - Preživeli

Divja narava - Preživeli

Preživetje v naravi s preprostimi sredstvi je posebna veščina V današnjem poslovnem tempu težko najdemo čas za življenske spretnosti in znanje v naravi.

Namen programa je seznanjanje z osnovnimi veščinami, ki so potrebne za preživetje in bivanje v naravi. Slednje je še kako potrebno, da si zagotovimo povratek v civilizacijo - urbano okolje. S poznavanjem veščin preživetja in življenja v naravi si bomo ustvarili začasno, a vseeno prijetno okolje za napredovanje, orientacijsko tehniko, opremo za ločevanje vode, postavljali bomo pasti in pripravili nomadski obrok preživetja.


Carry less by knowing more!

Program »Preživeli« temelji na spodbujanju skupinskega reševanja praktičnih in izkustvenih nalog, pri katerih je za uspešno rešitev potrebno medsebojno sodelovanje vseh članov skupine. Udeležence preprosto odpeljemo v naravo z zavezanimi očmi in jih pustimo globoko v gozdu. Vse ostalo je pustolovščina in posledica timske sinergije.

 

Izkustvene naloge na dogodku:

---------------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Pokljuka, Triglavski narodni Park

Primeren termin: April - november

Trajanje: 3-6 ur (odvisno od programa)

Velikost skupine: 10 - 60 oseb

Ostalo: V sklopu dogodka organiziramo malico in poskrbimo za kosilo na cilju. Dogodek je organiziran varno z iskušenimi ljudmi in poznavalci narave. Na dogodku uporabljamo prperoste rekvizite za preživetje v naravi.

---------------------------------------------------------------------------------------------