ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Team Building / Viteške igre

Viteške igre

Posebna tematska izkušnja, kjer moštvo razvije strategijo bojevanja z namenom obrambe gradu. Aktivni pristop k starodavnim veščinam in močna zgodba o srednjem veku.

Motivacijsko tematski program Viteške igre je edinstveno spoznanje z življenjem vitezov v srednjem veku. Udeleženci se bodo vrnili v obdobje bojevanja, obrambe gradov, zahtevnih tehničnih prehodov preko jarkov in mostov. Ekipe se tako srečajo z viteško taktiko in tehniko bojevanja-preživetja (streljanja gorečih puščic, vihtenje mečev, metanje turškega kamna, prehod preko reke, sestavljanje obzidja,...). Prav tako pa se bodo spoznali z viteškimi vragolijami na dvoru ter raznovrstnimi spretnostmi.

 

Srednjeveška pojedina

Viteške igre so postavljene v obdobje srednjega veka, ki je značilen po brutalnosti in nenavadnih prehranjevalnih navadah (jedi na ognju, skromno glede pribora, narava...). V program Viteške igre sodi srednjeveška pojedina, ki je preprosta, a izredno bogata izkušnja. Gre za srednjeveško kulinarično mojstrovino in posebno pogostitev udeležencev - izkušnja okušanja jedi z rokami, velikimi kelihi, s preprostimi lesenimi žlicami.

To so spretnostne veščine drugače, situacijsko in pestro. Postavimo se v obdobje srednjega veka! 

 

Kaj bodo udeleženci doživeli / izkusili:

Zakaj:

 -------------------------------------------------------------------------------------------

Lokacija: Grad Kamen, Grad Mokrice, Snežnik, Kluže, Velenjski Grad

Termin: marec - november

Trajanje: 3-6 ur (odvisno od programa)

Velikost skupine: 15 - 80 oseb

Priporočamo: Za poslovne skupine, prodajne divizije, razvojne oddelke, marketiške oddelke, menedžment, vodstveni kader, zaposleni v ustvarjalnem sektorju...

Posebnost: Na lokaciji v proces treninga dodamo srednjeveško kulinariko ali prirpavimo zabavo v srednjeveškem stilu.

-------------------------------------------------------------------------------------------