ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Timske delavnice

Timske delavnice

Delavnice za dvig motivacije, razvoj človeškega potenciala in timske vizije. Delavnice s svežo tematiko in močno zgodbo.

Izvajamo ciljno usmerjene delavnice za razvoj veščin in za dvig motivacije zaposlenih. Unikatne, izkustvene in učinkovite delavnice, kjer v izobraževalnem procesu razvijamo timsko sinergijo, strategijo, pripadnost in ustvarjalnost moštva. Tematsko bogate, kreativne in navdušujoče delavnice, kjer moštvo razvija zgodbo in vizionarstvo.  

Izbor delavnic:

Specifika timskih delavnic

Gre za intezivne delavnice, kjer se tim "sreča" z treningom, ki je sestavljen iz točno definirane naloge. Delavnice so tematske, ustvarjalne in pospešujejo timsko sodelovanje. Prednost delavnic je tudi v tem, da so izvedljive, kjerkoli, kadarkoli. Delavnice lahko vključimo v celodnevne dogodke ali izvedemo samostojno, kot trening.

Kako izvajamo delavnice

Delavnice izvajamo v maniri presenečenja in navduševanja. Posebnost je sveža vsebina, zanimiva tematika, ki je osnova za močno izkušnjo. Udeleženci si v času treninga ustvarijo sebi (ekipi) lastno zgodbo. Delavnice so strateške, kompleksne in učinkovite.

Delavnice izvajajo trenerji, animatorji in organizator na delavnici.

Zagovarjamo tezo, da je za uspeh pomembno večkratno sodelovanje moštva. Da "preskočimo" enkraten dogodek delavnice in tako vplivamo na učinkovitost izobraževalnega in trening procesa svetujemo večkratno prisotnost na delavnicah. Pri odličitvi za več delavnic nudimo tudi popust na celoten proces. 

Posebnost delavnic

Delavnice smo razvili z lastnim znanjem glede na predhodnje izkušnje in povratne informacije s strani dosedanjih udeležencev. Vsa infrastruktura na delavnicah je nam lastna in je plod našega razvoja.

Ker je trening zaposlenih vrhunski šport!