ZIMSKI PROGRAMI TEAM BUILDING TEAM SPIRIT PROGRAMI KOLEKTIM TIMSKE DELAVNICE PIKNIKI DOGODKI BREZ MEJA INCENTIVE POTOVANJA KONGRESI
 

 

Partnerji

Povezave

 

LIFE EVENTS

Lajf d.o.o.
Železniška ulica 5
4248 Lesce
04 20 14 875, 040 50 88 65
info@lifeevents.si

 

Team Building Trening - Trenta

Domov / Zimski programi

Zima 2018/19 obeta največ

Zima je čas čarobnosti in je vonj po severnem vetru. To so čudoviti občutki, ko pokrajino prekrije snežna odeja in čas teče počasi.

Zimski čas ni samo za zapečkanje, ampak je odličen čas za srečanje in druženje ljudi v naravnem okolju, za predstavitve izdelkov v drugačnem okolju in prireditve "tam zunaj". Zima je poseben čas, zato tudi primeren za pozitivne učinke pri ljudeh.

Organiziramo:

Izvajamo različne programe v naravnem okolju v kombinaciji z urbanim udobjem.

 

Huski Avantura

Ljudstva na severu našega Planeta za gibanje v dolgi zimi koristijo sani; tudi takšne kjer sani poganja pasja moč in sinergija krdela.

več >>

 

Preživeli v Zimi

Preživetje in tudi gibanje v zimski naravi s preprostimi sredstvi je veščina in posebno znanje. Moštvo pa ima največji potencial za ugodni razplet.

več >>

 

Zimski pohod in kreacija

Ste se kdaj vprašali, kako eskimi preživijo zimo? V izobilju snega, ostrega vetra, polarne temperature in v pomanjkanju vitaminov.

več >>

 

Super Raft Challenge

Super Raft Challenge je tekmovanje in je zabavno druženje v zimskem ambientu narave. Katera ekipa se bo najbolje znašla v taktični dirki.

več >>

 

Zimska Olimpijada

Olimpijada je odlična za različne vragolije na snegu. Od športnih do takšnih bolj ustvarjalnih nalog v izobilju zasnežene pokrajine.

več >>

 

Plezanje po ledeni kocki

Kako si razlagate to, da se je možno vzpenjati po veliki zaledeneli strukturi? V obliki ogromne ledene kocke, prevelike za v kozarec viskija.

več >>

 

Iskanje eskimskega zaklada

To je dinamična izkušnja v čudovitem zimskem okolju. Iskanje zaklada, ki te pelje skozi labirint strateških in timskih nalog.

več >>

 

Sanke Veeelikaaanke

Sanke Velikanke so zimska "bomba" za odvijanje ustvarjalnih potencialov. Gre za dogodek, kjer zgradimo takšne sanke, da se z njimi popelje ekipa.

več >>

 

Smučarska poezija

Smučanje po zaobljenih kucljih, čudovita gorska koča, razvajanje v snežnih radostih. Spoznavanje zimskega znanja o gibanju v naravi.

več >>