Ustvarjamo prostor druženja

Ljudje smo socialna bitja nagnjena k druženju in izmenjavi informacij. Še posebej radi se prepustimo novim izkušnjam. Druženje ljudi in preplet energije je pomemben dejavnik za uspešnost družbe. Festivali, prireditve in dogodki spodbujajo divjanje čustev in osmislijo preplet doživljanja. Sevda, tudi osrečujejo ljudi!

Naša strast je ustvarjanje prostorov druženja in “čaranje” posebnih občutkov. Na osnovi različnih komunikacijskih orodij in elementov gradimo občutke, da človeka – udeleženca dogodka – pripeljemo do željenega cilja – posebnega stanja. Organiziramo dogodke izkustvenega marketinga, poslovne b2b dogodke, “incentive” dogodke, poslovna srečanja in konference. Odlični smo pri ustvarjanju dogodkov pospeševanja prodaje in promocije. Naše znanje in izkušnje gradimo tudi pri organizaciji večjih prireditev, kot tudi pri razvoju in organizaciji tematskih festivalov. Uspešni smo pri izvajanju “launch” izdelkov na trgu, saj smo vešči marketinga in poznamo pricipe trženjskih akcij.

ZA VAS GRADIMO PROSTOR DRUŽENJA IN SREČANJ.

USTVARJAMO S STRASTJO

Strast, zapeljivi občutki in preplet energije

22 let ustvarjanja dogodkov, prireditev in festivalov

22

22 let delujemo v kreativnem okolju in aktivno razvijamo ter organiziramo raznovrstne prireditve. 

450

Izvedli smo 450+ dogodkov, konferenc in prireditev. Ustvarili smo številne prostore druženja. Razvili smo več uspešnih festivalov. Tukaj smo zaradi ljudi.

1

Smo uigrana ekipa strokovnjakov in ustvarjalcev na event področju. Zarišemo in ustvarimo še tako zahtevne event projekte. Smo vaša prva izbira!

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve