WELLBE – PROSTOR DOBREGA POČUTJA

Vsebine dobrega počutja in produkte, ki so usmerjeni predvsem v zdrav način življenja razvijamo za različne naročnike že desetletje. Takoimenovane “mehke – wellbeing” vsebine smo usmestili v hotelsko verigo, izvajali dogodke, kjer smo vključevali jogo, meditacijo, dihalne vaje in drugo. Že vrsto let svetujemo podjetjem na področju dobrega počutja na delovnem mestu.

Pomembno je, da se zavedamo, da je dobro počutje in zdravje temelj zdrave družbe. Zato ustvarjamo pogoje in razvijamo rešitve, ki so primerne za boljše razpoloženje na delovnem mestu, razvijamo turistično pondubo, ki celi rane in gradi človeka. Za nas je Wellbe vse tisto, kar težko prepoznaš in uvidiš, včasih je precej težko razumljivo, a je bistvo za srečo. 

Wellbe – Wellbefest – Wellbeing

V letu 2021 smo na trg dodali znamko Wellbe, ki ustvarja prostor dobrega počutja. Prostor, ki združuje in povezuje strokovne vsebine ter jih deli v vsem dobrem z ostalimi. Wellbe je tudi festivalski prostor, ki bo v juniju 2022 zaživel, kot edinstven prostor druženja in dobrega počutja ob Blejskem jezeru. Mednarodni gostje, 8 odrov znanja in praks, 

Mednarodni gostje, 8 odrov znanja in praks, 4 izjemne naravne lokacije, 80 raznovrstnih delavnic in ena iskrena zgodba.

Prejšnji

PLAZOVNA AKADEMIJA

Naslednji

GORENJSKO KOLESARSKO OMREŽJE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve