OBČINA DOMŽALE – STRATEGIJA TURIZMA

Za Občino Domžale smo pripravili  dokument: Strategija turizma 2022 – 2029.

Startegija turizma Občine Domžale je nastajala v letu 2021 in je bila sprejeta v novembru istega leta. Dokument smo ustvarjali v multidisciplinarnem okolju. Poglobili smo se v aktualno stanje, kjer smo na podlagi ankete med občani, intervjuji in na razvoju več tipov prostorske analize pridobili večplastno turistično stanje. V nadaljevanju smo glede na aktualne turistične trende, zmožnosti, lokacije … ustvarili obsežen dokument. Strategija obravnava predvsem realne akcije, tako na področju upravljanja, razvoju turističnih produktov in trženjskih akcij. Prirpavili smo dokument, ki celovito obravnava in poudarja akcije do konca tega desetletja.

Turizem je dinamična in hitro se spreminjajoča panoga, polna trendov in pričakovanj. Zato se zavedamo, da je pomembno, da je dokument osnova za uspešno turistično destinacijo.

TURIZEM | STRATEGIJA TURIZMA | TURISTIČNA DESTINACIJA | NAČRTOVANJE IN UPRAVLJANJE | 

Prejšnji

GORENJSKO KOLESARSKO OMREŽJE

Naslednji

TRANS CROATIA – KOLESARSKA TRASA

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve