TRANS CROATIA – KOLESARSKA TRASA

Razvoj gorskega kolesarstva v svetu je hiter in obsežen. Kolesarji so nenehno v iskanju novih destinacij, raziskujejo in se podajajo tudi na večdnevna kolesarska potovanja. Hrvaška je v zadnjem desetletju, kot “vroča žemljica” Mediterana. S projekti na Hrvaškem delujemo vse od leta 2005, zato to destinacijo poznamo odlično. Pri načrtovanju več etapne gorsko kolesarske trase  smo izhajali iz dejstva, da povežemo celoten Jadranski del Hrvaške tako celino, kot otoke ter tako pripravimo kolesarski produkt , ki je primeren za širši krog ljubiteljev gorskega kolesarstva.

V letih od 2016 do 2018 smo izdelali 18 gorsko kolesarskih etap, ki povežejo traso od Buj v Istri do Dubrovnika. Pri načrtovanju smo upoštevali vse posebnosti gorskega kolesarja raziskovalca, ljubitelja dobrih enoslednic, makadamskih poti, kulinaričnega uživača, iskalca odmaknjenih koncev … 

Načrtovali, trasirali in uredili smo čudovito traso in turistični produkt na kateri danes kolesarji predvsem aktivno spoznavajo Hrvaške lepote in uživajo v kolesarjenju. Traso smo razdelili na severni (Trans MTB Croatia North) in južni del (Trans MTB Croatia South). Kolesarji se lahko odločijo za posamezni del trase. V Splitu smo uredili tudi “support” lokacijo.

Naše znanje in projektne naloge:

  1. Ogled lokacije: večkratni “scouting” – definiranje ciljne skupine, lokacije, podlaga,  …
  2. Načrtovanje gorsko kolesarske trase: 2016 -2018.
  3. Priprava trase na zemljevidu, snemanje digitalnih sledi (gpx) in priprava opisov posameznih etap.
  4. Ureditev kolesarske trase v kolesarsko tržni produkt – turističen produkt.
  5. Razvoj celovitega  kolesarskega “suporta” na celotnem delu trase. Delo z lokalnim prebivalstvom.
  6. Strategija trženje in trženjske akcije na mednarodnem trgu.
  7. Izvajanje in organizacija kolesarjenja za posameznike in skupine – Trans Croatia je uspešen produkt! 

MTB TRANS CROATIA je mednarodno uspešen gorsko kolesarski produkt. Tudi zaradi izdelane strategije trženja in izvajanja prodajnih in promocijskih akcij na mednarodnih trgih. V zadnjih treh sezonah so se na traso podali številni kolesarji iz štirih celin sveta. Na trasi se generira odličen prihodek, ki se porazdeli med lokalno prebivalstvo (nastanitve, prevozi, trajekti in katamarani, kulinarika, atrakcije…). MTB TRANS CROATIA danes sodi med boljše gorsko kolesarske daljinske produkte v EU. 

LOKACIJSKI SCOUTING | NAČRTOVANJE GORSKO KOLESARSKE TRASE  | DIGITALIZACIJA TRASE IN UPORABNIŠKA IZKUŠNJA | TRŽENJSKE AKCIJE | IZVAJANJE | RAZVOJNO PRODUKTNE NALOGE | CELOVIT SUPPORT NA TRASI |

Prejšnji

OBČINA DOMŽALE – STRATEGIJA TURIZMA

Naslednji

TRIGLAV TRAIL RUN

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve