HFG TRŽENJSKE AKCIJE

Razvili in zgradili smo uspešno trženjsko strategijo in akcije za svež kolesarski projekt Human Fish Gravel. Uporabili smo izključno digitalne komunikacijske kanale in v največji meri koristili družbena omrežja. Celostno akcijo smo zastavili kreativno in ustvarili širok set oglasnega in vsebinskega materiala (oglasi, fotografije …). Glede na specifično kolesarsko skupino – “gravel in bikepacking” kolesarski navdušenci – smo razvijali posebna čustva in nagovor. Na družbenih kanalih smo ustvarjali posebna doživetja in razvijali raznovrstne vsebine

Trženjske akcije smo izvajali na mednarodnem trgu. V letih 2021 in 2022 smo dosegli odlične rezultate in na račun komunikacije so se izpeljali štirje kolesarski dogodki, več kolesarskih druženj v obliki “kolesarske runde”. Prav tako se pridobilo več gravel – bikepacking kolesarskih skupin kolesarjev na raziskovanje destinacije Slovenije in Hrvaške Istre. Pridobili smo udeležbo in zanimanje kolesarjev iz 16 držav. Povsem iz “nič” smo uspeli involvirati 500-600 kolesarjev in ustvariti prihodke v segmentu svežega gravel in bikepacking kolesarstva.

Trženjske naloge in cilji:

 1. Strategije trženja na mednarodnem trgu.
 2. Kreativna in vsebinska zasnova oglasnih sporočil.
 3. Priprava vsebine in slikovnega materiala za družbena omrežja.
 4. Oblikovanje vizualnih elementov.
 5. Upravljanje z kanali na družbenem omrežju (FB, Instagram …).
 6. Priprava materiala za medijske kanale in povezovanje.
 7. Povezovanje kolesarske industrije z “mehkimi” vsebinami.
 8. Sodelovanje z novinarji in mediji – priprava materialov za članke.
 9. Analiza tržensjkih akcij in analiza konkretne prodaje na trgu.
 

ZASNOVA ZNAMKE |  ZASNOVA IN STRATEGIJA – TRŽENJSKE AKCIJE | OGLAŠEVANJE NA SOCIALNIH MEDIJIH | POSPEŠEVANJE PRODAJE – INFLUENCERJI |  ZGODBE NA SOCIALNIH OMREŽJIH | SLIKOVNI IN VIDEO MATERIAL ZA “INSTA STORY” | PROJEKTI Z DIGITALNIMI MEDIJI |

Prejšnji

NEPOZABNO SREČANJE

Naslednji

KARAVANŠKA POT

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve