TRIGLAV TRAIL RUN

Z veliko volje, znanja in truda smo ustvarili eno lepših prireditev na območju Julijskih Alp. Triglav Festival je okolje, ki združuje ljubitelje teka po stezicah in aktivnega gorništva. Na vstopu v eno najlepših alpskih dolin – Vrata  – smo oblikovali prijetno festivalsko vzdušje. Na čudoviti lokaciji Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani, ki se ponaša z moderno arhitekturo in urejenim okoljem, smo uredili svež koncept prireditvenega prostora.  

Triglav Trail Run velja za mednarodno tekaško prireditev, ki se odvija v osrednjem območju Julijskih Alp in Triglavskega parka. Tekači imajo na voljo štiri različne trase glede na zahtevnost v izrednem naravnem ambientu. Gre za eno zahtevnejših športnih prireditev v Sloveniji saj zaradi teka v visokogorju predstavlja izreden varnostni in logistični izziv. Dogodek smo od temeljev naprej izvajali in organizirali na osnovi trajnostnega pristopa in neškodljivega posega v naravno okolje. 

Naše naloge in znanja:

 1. Razvoj in oblikovanje festivalske znamke – Triglav Trail Run.
 2. Trženjske akcije na mednarodnem trgu.
 3. Priprava promocijskega gradiva in promocijskih kanalov: družbeni mediji, spletna stran, bilten, … 
 4. Priprava tras in celostnega koncepta športne prireditve.
 5. Trženje festivalskega prostora in ureditev festivalske vasi (b2b partnerji).
 6. Organizacija in izvedba prireditve.
 7. Pridobivanje dovoljenj in upravljanje z dogodkom.
 8. Tesno sodelovanje s partnerji, lokalno skupnostjo in Triglavskim parkom.
 9. Promocija “trail” teka na destinaciji Julijske Alpe.

Triglav festivala so se udeležili ljubitelji teka po stezicah iz 14-tih držav. Festival je povezal tek in gorniške aktivnosti v treh občinah znotraj Julijskih Alp. Obiskovalcem so bile ponujene tudi kvalitetne dodatne vsebine in doživetje Slovenskega planinskega muzeja. Na prireditvenem prostoru je bila urejena kulinarična “Taste Julian Alps” in partnerska vas. 

.

ORGANIZACIJA PRIREDITVE | TRŽENJE PRIREDITVE | CELOVIT PRIREDITVENI MARKETING | OBLIKOVANJE IN CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA | KONCEPT PRIREDITVE | PR AKTIVNOSTI | UPRAVLJANJE Z DOGODKOM |

Prejšnji

TRANS CROATIA – KOLESARSKA TRASA

Naslednji

NEPOZABNO SREČANJE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve