TRIGLAV TRAIL RUN

Z veliko volje, znanja in truda smo ustvarili eno lepših prireditev na območju Julijskih Alp. Triglav Festival je prireditev, ki združuje ljubitelje teka po naravnih stezicah. Na vstopu v eno najlepših alpskih dolin – Vrata  – smo oblikovali prijetno festivalsko zgodbo. Na lokaciji Slovenskega planinskega muzeja v Mojstrani, ki se ponaša z moderno arhitekturo in urejenim okoljem, smo uredili svež koncept prireditvenega prostora in dodali edinstveno tekaško prireditev v Triglavskem parku.  

Triglav Trail Run velja za mednarodno tekaško prireditev, ki se odvija v osrednjem območju Julijskih Alp in Triglavskega parka. Tekači imajo na voljo štiri različne trase glede na zahtevnost v izrednem naravnem ambientu. Gre za organizacijsko eno zahtevnejših športnih prireditev v Sloveniji saj zaradi teka v visokogorju predstavlja izreden varnostni in logistični izziv. Dogodek smo od temeljev naprej izvajali na osnovi trajnostnega pristopa in neškodljivega posega v naravno okolje. 

Naše naloge in znanja:

 1. Razvoj in oblikovanje festivalske znamke – Triglav Trail Run.
 2. Trženjske akcije na mednarodnem trgu.
 3. Priprava promocijskega gradiva in kanalov: družbeni mediji, spletna stran, bilten, … 
 4. Priprava tras in digitalizacija tekaških tras in izdelava uporabniškega APP.
 5. Celostni koncept športne prireditve.
 6. Trženje festivalskega prostora in vzpostavitev festivalske vasi (b2b partnerji).
 7. Organizacija in izvedba prireditve (vključenih 150 oseb). Pridobivanje dovoljenj in upravljanje z dogodkom
 8. Tesno sodelovanje s partnerji, lokalno skupnostjo in Triglavskim parkom.
 9. Promocija “trail” teka na destinaciji Julijske Alpe in širše v Sloveniji.

Triglav festivala se je v letu 2022 udeležilo 500 ljubitelji teka po stezicah iz 21-tih držav. Festival povezuje tek in gorniške aktivnosti v treh občinah znotraj Julijskih Alp. Obiskovalcem so bile ponujene tudi kvalitetne dodatne vsebine in doživetje Slovenskega planinskega muzeja: koncert, predavanja na prostem, kulinarična vas, Lumar otroški tek … Celotne trženjske akcije (100%), promocijo in prodajo registracij smo izvedli preko digitalnih kanalov in na način vsebinskega marketinga na mednarodnih trgih. Izvedli smo več mednarodnih digitalnih kampanij.

ORGANIZACIJA PRIREDITVE | TRŽENJE PRIREDITVE | CELOVIT PRIREDITVENI MARKETING | OBLIKOVANJE IN CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA | KONCEPT PRIREDITVE | PR AKTIVNOSTI | UPRAVLJANJE Z DOGODKOM 

Prejšnji

TRANS CROATIA – KOLESARSKA TRASA

Naslednji

NEPOZABNO SREČANJE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Na vrh

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve